Jwell Medical fortsetter å være spennende

Det sies at høsten egner seg til å savne deg, men faktisk er den mer egnet til å møte deg.Fra 28. til 31. oktober venter Jwells "Minions" på deg på stand 15E27, Hall 15, Bao'an Exhibition Hall, Shenzhen International Convention and Exhibition Centre med sin sunne og energiske side.

Jwell har vært forpliktet til å utvikle og produsere medisinsk utstyr av høy kvalitet, høy effektivitet og høy pålitelighet.Gjennom kontinuerlig leting og innovasjon tilbyr vi mer komplette løsninger for medisinsk utstyr for medisinsk industri.Den nye generasjonen av presisjons mikrorørproduksjonslinje som ble avduket på denne utstillingen har fordelene med høy presisjon, høy hastighet og effektivitet.Den er utstyrt med et avansert mekatronikk-kontrollsystem for å sikre høy effektivitet, stabile og kontinuerlige produksjonskrav;den har fjernbetjening, overvåking og skydatalagring.og andre funksjoner.Å tilby profesjonelle løsninger til kunder i en rekke applikasjoner har tiltrukket seg mye oppmerksomhet på stedet, og mange mennesker i bransjen har utviklet en sterk interesse for det.Det har blitt enstemmig anerkjent og rost av nye og gamle kunder på stedet.

spennende 1
spennende 2
spennende 3
spennende 4
spennende 5
spennende 6

På utstillingsstedet kan man se besøkende overalt som kommer på besøk og kommuniserer.I forhandlingsområdet, foran standen, og ved siden av produktene, prater alle fornøyde.For innenlandske og utenlandske kunder gir Jwells salgsteam detaljerte forklaringer på egenskapene og fordelene til ulike viktige medisinske utstyr på stedet, slik at kundene mer effektivt kan forstå og forstå utstyret og dets applikasjonsoperasjoner, og oppleve Jwell Medicals effektive og høye kvalitet. tjenester, gi alle Gi den ultimate serviceopplevelsen.

spennende 7
spennende 8
spennende 10

 

Denne 2023CMEF-utstillingen vil vare til 31. oktober. Vi ser frem til din ankomst.Veien videre er lang og vanskelig.Ved vendepunktet for en ny runde med teknologisk eksplosjon og industritransformasjon og -oppgradering, vil Jwell-folk fortsette å bruke sterk teknisk støtte og perfekte produksjonsevner for å gi hver kundepartner høykvalitets utstyrsstøtte og omfattende kvalitetssikring innen det medisinske feltet.La "Jwell Machinery" åpne opp et nytt territorium i medisinsk industri og fortsett å sprekke ut med ny vitalitet.


Innleggstid: 30. oktober 2023